• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 11. forduló Vasad - Táborfalva 1-7

  Tisztelt Szurkolók!

  A hétvégén Vasadon vendégeskedtünk, ahol az elmúlt években kevés babér termett számunkra, volt miért harcolnunk. A létszámhiány továbbra sem javul, de ez már hozzátartozik az őszi szezonunkhoz.

  Az első percekben nagy elánnal kezdett a hazai csapat, mégis nekünk sikerült betalálnunk Terebes Attila révén. Ezt követően több gólveszélyes szituáció is kialakult a kapunk előtt de vagy Máté Robi és a védelem vagy a szerencse megakadályozta, hogy gólt kapjunk. Ahogy kijöttünk a szorításból, egy szépségdíjas kapáslövéssel már önmaga és a csapatunk második gólját szerezte a "nyírségi Messi", ezzel a kétgólos előnnyel vonultunk a szünetre. Úgy éreztem, még egy gól végleg eldöntheti a három pont sorsát.

  A második félidő elején büntetőből Tarnóczki Tibi megszerezte a harmadikat, amellyel gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. Ezután Németh Attila fejesből, majd Bán Norbi kitűnő szabadrúgásból tovább növelte az előnyünket. Néhány perc múlva Tarnóczki Tibi újabb tizenegyest értékesített - remélem megtaláltuk a jó büntető-végrehajtó játékosunkat. Ezután ugyan kaptunk egy gólt, de ennek nem sok jelentősége volt. A végére is maradt még slusszpoén, Doricsák Pistit addig több helyzeténél elkerülte a szerencse, de aki küzd érte, azt előbb-utóbb utoléri - neki is sikerült betalálnia egy egyéni megmozdulás végén. Gratulálok a fiúknak, jó érzés volt nyerni, csak Volentér Dávid sérülése árnyékolja be ezt a napot, remélem, mielőbb felépül, mert mindenkire szükségünk van. Külön öröm, hogy Keserű Imi jó játékát az ellenfél kapusa többször méltatta elismerésül a mérkőzés során.

  Továbbra is három pontra vagyunk az elsőtől, fontos hogy ne szakadjunk le az élcsapatoktól.

  Vasad - Táborfalva 1-7

  Táborfalva: Máté - Keserű, Deák, Tóth - Petrik, Németh, Doricsák, Bán, Terebes - Volentér (Gombár), Tarnóczki

  gólok: Terebes (2), Tarnóczki (2), Németh, Bán, Doricsák

   

  Share this