• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 10. forduló Táborfalva - Tápióbicske 4-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Újabb tápiói ellenféllel mérkőztünk meg a hétvégén, ezúttal 'bicske volt vendégünk, akik ellen meg kellett szereznünk a három pontot, hogy ne szakadjunk le az élbolytól.

  Jól is kezdtük a mérkőzést, már a 11. percben megszereztük a vezetést büntetőből Tarnóczki Tibi révén, majd negyed óra múlva Volentér Dávid lőtte ki a bal alsót egy szép szóló után. Sajnos ezután jött a szokásos lazaság, nem koncentráltunk eléggé, aminek több kihagyott helyzet lett az eredménye. Erre tetőzött még rá  a szünet előtt egy bekapott gól, ami újra nyitottá tette a mérkőzést.

  A második félidő tartogatott még érdekes szituációkat, helyzetekig többször eljutottunk, de nem sikerült betalálni, csak amikor újabb büntetőt rúghattunk. Ennél az esetnél kiállított egy vendégjátékost a játékvezető, így emberelőnybe kerültünk. Tarnóczki Tibi ismét berúgta a büntetőt, újra kétgólos lett az előnyünk.  Később kettős emberelőnybe kerültünk, amely után megrúgtuk Németh Attila révén a negyedik gólunkat is. Negyed óra volt hátra, de minket zavart meg a kettős emberelőny, hiába voltunk többen, ez kintről nem látszódott, a tetejébe még fejeltek egy gólt is és mi is összeszedtünk egy piros lapot.

  Örülök a három pontnak, de ilyen mérkőzéseken nem tudunk eléggé koncentrálni, kényelmesen futballozunk, pedig nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

  Táborfalva - Tápióbicske 4-2

  Táborfalva: Máté - Szabó, Deák, Tóth (Lambisi) - Petrik, Németh, Terebes, Bán, Bagyinszki - Volentér, Tarnóczki

  gólok: Tarnóczki (2), Volentér, Németh

   

  Share this