• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 9. forduló Tápiószőlős - Táborfalva 1-2

  Tisztelt Szurkolók!

  A Búcsú vasárnapján, Tápiószőlősön vendégszerepeltünk, hideg, esős, szeles időjárásban kellett jó eredményt elérnünk. Azt szinte már kár megemlítenem, hogy egy cserével kellett letudnunk a kilencven percet.

  Az első félidő feléig nem találtuk a ritmust, keveset kezdeményeztünk, sok hibát vétve játszottunk, szerencsére a kapunkat veszélyeztető lövéseket Máté Robi hatástalanította. Ahogy levegőhöz jutottunk, rögtön megszereztük a vezetést, Petrik Józsi beadását Doricsák István lőtte az ellenfelünk hálójába. Most már többet támadtunk, bő tíz perc elteltével Terebes Attila kiugratását Petrik Józsi váltotta gólra. Megnyugtató előnnyel vonultunk a szünetre.

  A második félidő nem alakult valami fényesen, kevés labda jutott el a támadókig, sokszor veszítettünk labdát, amiből kontrázhatott az ellenfelünk. Ezek egyikéből sajnos szépített a Tápiószőlős, újra szoros lett a találkozó. Nem sokkal később büntetőt lőhettünk, de nem tudtuk gólra váltanunk, így az utolsó negyed óra izgalmasan telt. Ennek ellenére sikerült megtartanunk az előnyünket, így továbbra is tapadunk az élbolyhoz.

  Tápiószőlős - Táborfalva 1-2

  Táborfalva: Máté - Szabó, Deák, Tóth (Keserű) - Petrik, Németh, Terebes, Bán, Lambisi - Volentér, Doricsák

  gólok: Doricsák, Petrik

   

  Share this