• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Kupamérkőzéssel indult a szezon

  Tisztelt Szurkolók!

  Az elmúlt héten hivatalosan is elkezdődött a 2015/2016-os szezon, kupamérkőzéssel rajtoltunk, amelyen a megyei I. osztályban szereplő Üllő csapatát fogadtuk.

  Kicsit féltem a találkozótól, mert kétosztálynyi különbséget nehéz kompenzálni, főleg úgy, hogy kevés csere állt rendelkezésemre. Az első tíz percben megilletődötten futballoztunk, az ellenfelünk könnyedén vezette a támadásait, de ahogy rendeztük a sorainkat, felvettük a kesztyűt és határozott játékkal rukkoltunk elő. Egyre veszélyesebben játszottunk, aminek a félidő végén meg is lett az eredménye, Revák Sanyi kiugratásából Volentér Dávid szerezte meg a vezetést.

  A második félidő elején összehoztunk egy buta 11-est, amit az Üllő gólra váltott. Nem szegte a kedvünket, hiszen a döntetlen nekünk kedvezett, továbbra is gólra törően játszottunk, de a második gól nem akart összejönni. Sajnos figyelmetlenség miatt újabb gólt kaptunk, most szabadrúgás után, amely könnyen elkerülhető lett volna. A végén még volt sanszunk az egyenlítésre, de az eredmény már nem változott, így kiestünk a kupából, de aki kilátogatott erre a mérkőzésre, az csak elismerően nyilatkozott a fiúk teljesítményéről. Sajnos a játékvezetés nem állt a helyzet magaslatán, nem értem, miért kell segíteni a magasabb osztályban lévő csapatokat?

  Most már következhet a bajnokság, célunk az első hely megszerzése, ami nagyon nehéz feladatnak ígérkezik, másik csoportba kerültünk, sok új csapattal kell megküzdenünk az előkelő helyekért.

  Táborfalva - Üllő 1-2

  Táborfalva: Keserű - Szabó, Deák, Tóth (Szőrös) - Petrik, Bán, Revák (Terebes), Németh, Lambisi - Volentér, Tarnóczki
  gól: Volentér

  Hajrá Falva!

   

  Share this