• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Nyári felkészülési mérkőzések

  Tisztelt Szukolók!

  A nyáron több változás is történt a csapatunk háza táján, ezekről és a felkészülési mérkőzésekről tájékoztatnám az olvasókat.

  Távozott csapatunktól Szeibert Antal, Szeibert Zoltán és Vajda Béla, ők a megyei II. osztályban induló Örkény csapatához igazoltak, köszönjük az eddigi szereplésüket és sok sikert kívánunk nekik. Karlik Martin és Láng Gyula Hernádra igazolt, ők eddig sem jártak, így nem érinti a létszámot a távozásuk. Visszaigazolt Tatárszentgyörgyről a csapatunkhoz Csordás Zsolt, Tóth Martin, Németh Attila, Dézsi Dániel és Petrik József, ők hivatottak pótolni a távozókat. Sajnos a nyári felkészülést minden évben a nyaralások, elutazások, nehezítik, ráadásul a sérülések sem hiányoznak, de bízom benne, most már minél többen részt tudnak venni majd az edzéseken.

  Első felkészülési mérkőzésünket Ceglédbercel csapatával játszottuk, 4-2-re győztünk, majd Törtel csapatával mérkőtünk meg szntén itthon, sajnos 3-1-es vereség lett a vége. Ezután a Rózsavölgyi kupán játszottunk Dabas-Gyón II. csapatával szombaton, akiket 3-2-re vertünk, így vasárnap a döntőben Hernáddal csatáztunk, 2-2-es döntetlen után csak 11-esekkel kaptunk ki, így a második helyen végeztünk, gratulálok a fiúknak. Ezt követően Örkényen játszottunk a helyiekkel, súlyos 8-2-es vereség lett a vége, majd Nagykőrös II. csapatától kaptunk ki 2-1-re. Ellenfeleink többsége magasabb osztályban szerepel, így kevesebb sikerünk volt ezen a nyáron, viszont az örkényi mérkőzéstől eltekintve felnőttünk a feladathoz, szoros találkozókat játszottunk, így van esély a jó szereplésre a bajnokságban.

  Share this