• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 16. forduló Táborfalva - Kiskunlacháza 2-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Kiskunlacháza vendégszerepelt nálunk az első tavaszi fordulóban, reménykedtem a jó szezonkezdetben.

  Nehezen indult számunkra a mérkőzés, nem igazán tudtuk felvenni a ritmust, sok hibával játszva nem tudtunk kibontakozni. Ettől függetlenül elég hamar megszerztük a vezetést Deák Fecó fejesével, de nem javult a játékunk.

  A támadásaink már a kezdeményezéskor elhaltak alig-alig jutottunk el az ellenfél kapujáig. Sok szabálytalanság tördelte a játékot, idény eleji formát mutatott mindkét csapat. A félidő végén kettőre növeltük az előnyünket Volentér Dávid góljával, de két percre rá kaptunk egy elkerülhető gólt, így csak egy gólos előnnyel mentünk a szünetre.

  A második játékrészben folytatódott minden ugyanúgy, elöl veszélytelenek voltunk, középen nem tudtunk kellő hatékonysággal futballozni. A cseréknek sem sikerült hozzátenni a játékhoz, de megvolt a lehetőségünk, hogy növeljük az előnyünket. Sajnos ez nem sikerült, majd összehoztuk az ellenfélnek az egyenlítést, így pontosztozkodás lett a vége.

  A felkészülésünk sajnos nem volt zökkenőmentes, ez is hozzájárult ehhez az eredményhez, de bízom a jobb folytatásban, mert a csapat képes ennél sokkal jobban is játszani.

  Köszönjük Máté Róbertnek, hogy a mérkőzés után születésnapja alkalmából megvendégelte a csapatot egy zúzapörköltre, amelyet Mankovics Misivel és Papp Lacival közösen készítettünk el egy kis fennakadással! :)

  Táborfalva: Keserű - Szabó (Szőrös), Deák, Vajda (Szeibert) - Lambisi (Terebes), Szeibert A., Bán, Bagyinszki, Halupka - Volentér (Doricsák), Szénási (Láng)
  gólok: Deák, Volentér

  Share this