• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Felkészültünk a tavaszi idényre

  Tisztelt Szurkolók!

  Véget ért a felkészülésünk a tavaszi idényre, megkezdődnek a küzdelmek a bajnokságban. Röviden beszámolnák az elmúlt időszak történéseiről.

  Sajnos az edzéseink látogatottsága a járványok és a sérülések miatt sokszor foghíjas volt, ráadásul a villanyvilágítás miatt csak a teremben tudtunk edzeni, ami szűkítette a lehetőségeinket.

  A felkészülési mérkőzéseken felemásan szerepeltünk, sok volt a beteg, sérült, ettől függetlenül hasznosnak tartottam őket. Tatárszentgyörgy csapatát fölényes 12-0-ra vertük, majd Kakucsot 9-1-re. Hétközi Dabas II. ellen súlyos 9-2-es vereséget szenvedtünk, amit a Jakabszállás elleni 4-3-as győzelemmel próbáltunk feledtetni.

  A keretünkhöz csatlakozott Láng Gyula, aki visszatért egyesületünkhöz. Lett volna még egy visszatérő Németh Attila személyében, de ő inkább Tatárszentgyörgy csapatát választotta. Még ma sem tudom, miért jó a táborfalvi fiataloknak máshol futballozni? Sajnos nem tudok elmenni szó nélkül Karlik Martin esete felett, ugyanis az őszi sértődése, eltűnése után visszafogadtam, hálája jeléül az utolsó napon Örkénybe akart igazolni, így lehetőségünk sem lett volna a helyére mást hozni. Ez a határidő miatt végül meghiúsult, de az eljárásról csak annyit: No comment...

  A Táborfalvai KSE vezetősége, tagjai nevében köszönetünket szeretnék kifejezni a Richlik Trans Kft-nek, hogy társasági adójának egy részével támogatják az egyesületünket. Ezúton köszönjük Birinyi András alpolgármester úrnak a közbenjárást.

  Továbbá köszönjük az Aprajafalva Bt-nek és az Ági Virág üzletnek, hogy egy garnitúra szereléssel ajándékozták meg egyesületünket.

  Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót a mérkőzéseinkre.

  Tavaszi menetrend

   

  Share this