• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Az őszi idény összegzése

  Tisztelt Szurkolók!

  Eltelt a bajnokság fele, összegezném a történéseket, megosztanám azokat a tapasztalatokat, amelyeket ebben a szezonban szereztem.

  A tavalyi hetedik hely után idén mindenképpen előrébb szerettünk volna végezni, nem titkolt vágyunk a dobogó elérése. Sajnos a felkészülésünk nem sikerült jól, mivel nagyon sokan hiányoztak az edzésekről, zöme igazoltan, munkahelyi elfoglaltság miatt. Akik egyéb okokból nem jöttek, azok később lemorzsolódtak. Ennek ellenére azért bíztam a játékosok tudásába, később az edzéslátogatottság is jelentősen javult.

  Kezdésnek a Kiskunlacházai döntetlen igen fájó, mert egy verhető csapat otthonában hagytunk kettő pontot. Első hazai mérkőzésünkön Szigetbecse csapatát vertük tíz góllal. A Tatárszentgyörgy elleni mérkőzés nehézkes volt, nagyon későn találtunk a kapuba, így sovány egy gólos siker lett a vége. Következett a Monorierdő II. csapata otthon, 18-1-es siker. Vasadon a gyorsan bekapott gólok, majd a korai kiállítás után 4-3-as vereség lett a vége. Inárcs elleni egy-, illetve a Dunavarsány elleni kettőgólos idegenbeli győzelmek nagyon fontosak voltak, a szezonunk legjobb mérkőzését szerintem Dunavarsányban játszottuk. A Dabas-Gyón II. elleni hazai 2-2 az ismert okokra vezethetőek vissza, sokan nem úgy készültek a mérkőzésre, ahogy az minimálisan elvárható lenne. Ezután egy könnyed 12-0-as Újhartyán II. elleni győzelem, majd jött Ócsa, amely a temérdek kihagyott helyzet miatt lett csak sovány 2-1-es siker.  A listavezető SILK otthonában bravúros volt a pontszerzés, viszont otthon a Bugyi ellen már megközelíteni sem tudtuk az előző heti játékunkat, sima 4-2-es vereséget szenvedtünk. Szigetcsépen már fejben teljesen elfáradtunk, buta kiállítások és harmatos játékkal kikaptunk egy góllal. Szigetszentmárton ellen hoztuk a három pontot 3-1-el, de az elmaradt mérkőzésre Dabas III. ellen elfogytunk, csere nélkül kaptunk ki az utolsó percben 3-2-re.

  A védelemben és a kapuban jól teljesítettünk, bár nem kiválóan, van bennem egy-két mérkőzés miatt bosszúság. A középpályás sorunk a legstabilabb teljesítményt nyújtotta, itt a védekező feladat okozott néha problémát. A támadóinknak a befejezéseknél nagyon sok helyzet kell a gólhoz, e miatt rengeteg pontot elhullajtottunk. A negyedik legkevesebb gólt kaptuk és a negyedik legtöbbet lőttük, ami jónak mondható, már csak a kiegyensúlyozott teljesítmény szükséges. Összességében az előző szezonhoz képest két hellyel előrébb - az ötödik helyen- végeztünk, amely pozitívum, viszont a dobogó kilenc pontra van, ami soknak tűnik.

  A tavaszra mindenképpen meg szeretnénk erősíteni a csapatot, az elkövetkező hetekben eldől, hogy sikerrel járunk-e.

  Mindenkinek Boldog, Békés és Sikeres Esztendőt Kívánok a Táborfalva KSE nevében!

  Share this