• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 12. forduló SILK - Táborfalva 1-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Az eddig 100%-os SILK csapatához utaztunk Vasadra, amely nehéz feladatnak ígérkezett, de reménykedtünk a jó szereplésben.

  Mivel valamennyi mérkőzésüket megnyerték, nem rohantunk fejjel a falnak, inkább átadtuk a kezdeményezés lehetőségét és kontrajátékra rendezkedtünk be. Ez hatásosnak bizonyult, mert bár többet birtokolták a labdát, a kapunk előtt kevés lehetőségük adódott. Ezzel szemben mi az egyik akciónk végén Bán Norbi találatával megszereztük a vezetést. A félidőig nem változott a játék képe, egygólos előnnyel vonultunk a szünetre.

  A második félidőben egyre jobban magunkra húztuk az ellenfelet, folyamatos gólveszély alakult ki a kapunk előtt. Szórvány kontráink egyikének végén a felsőlécről a gólvonal elé vágódott a labda, amely komoly előny lehetett volna a végéig. Sajnos nem bírtuk a nyomást és egy szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél. Az utolsó percek rohamait sikerült kivédekeznünk, így egyedüliként pontot raboltunk a listavezetőtől. Gratulálok a fiúknak, hatalmas küzdelemben érték el ezt a sikert.

  SILK - Táborfalva 1-1
  Táborfalva: Máté - Deák, Vajda, Szabó (Keserű) – Halupka (Szőrös), Karlik (Terebes), Bán (Szeibert Z.), Szeibert A., Lambisi - Bagyinszki (Szénási), Volentér (Doricsák)
  gólok: Bán

  Share this