• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 10. forduló Táborfalva - Ócsa 2-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Vasárnapon az Ócsai elleni rangadó következett, volt mit törlesztenünk a tavaszi vereségünkért.

  Kezdeti tapogatózó játék után már a 11. percben vezetést szereztünk Szeibert Anti kiugratását Bán Norbi váltotta gólra. Ettől megnyugodtunk, talán túlságosan is, mert nem voltunk elég hatékonyak. A védekezésünk rendben volt, viszont elöl bátortalanok és pontatlanok voltunk.

  A második félidő elején emberelőnybe kerültünk egy jogos kiállítás révén, ami sajnos görcsös akarást eredményezett. Sajnos most a cserék sem tudtak hozzátenni a játékunkhoz, "döcögött a szekér", ennek ellenére a 72. percben Karlik Martin egy szép távoli lövéssel kettőre növelte az előnyünket. A végére kiengedtünk, amit az ellenfél góllal büntetett, a hátralévő néhány perc izgalmasra sikeredett, de szerencsére megtartottuk az előnyünket, 3 pont lett a jutalmunk.

  Ezzel a győzelemmel átmenetileg a 3. helyre jöttünk fel, bár ha mindenki lejátssza az elmaradt mérkőzéseit, akkor valószínűleg csak a negyedikek leszünk.

  Táborfalva - Ócsa 2-1
  Táborfalva: Máté - Deák, Vajda (Szénási), Szabó (Keserű) - Halupka, Karlik (Terebes), Bán, Szeibert A., Lambisi (Szőrös) - Bagyinszki (Krasnyánszki), Volentér (Doricsák)
  gólok: Bán, Karlik

  Share this