• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 9. forduló Táborfalva - Újhartyán II. 12-0

  Tisztelt Szurkolók!

  A Búcsú vasárnapján Újhartyán II. csapatát láttuk vendégül, amely kötelező győzelem kategóriába tartozó ellenfélnek számított.

  Ennek fényében agresszív háromcsatáros hadrendben léptünk pályára, letámadással helyeztük nyomás alá az ellenfelünket. Ennek meg is lett az eredménye, mert a tízedik percben már 3-0-ra vezettünk. Ezután egy kicsit kiengedtünk, de tovább próbálkoztunk, aminek jó néhány kihagyott helyzet lett az eredménye. A félidőre Volentér Dávid négy góljával vonultunk le a pihenőre.

  A második félidőben elkezdtek potyogni a gólok, szerencsére sokan kivették belőle a részüket. Külön örülök neki, hogy Doricsák István 18 perc játékkal mesterhármast szerzett, ráadásul még a csapatkapitányi karszalagot is megkapta a végére, ami nálunk külön "díjazást" ér!

  Az utolsó gólunk a 81. percben esett, ezután az ellenfélnél "lesérült" hirtelen négy játékos, így a játékvezető létszámhiány miatt lefújta a mérkőzést.

  Táborfalva - Újhartyán II. 12-0
  Táborfalva: Máté - Deák, Keserű (Vajda), Szeibert Z. (Szabó) - Szénási (Halupka), Karlik, Bán (Terebes), Szeibert A.  - Bagyinszki (Krasnyánszki), Volentér (Lambisi), Tarnóczki (Doricsák)
  gólok: Volentér (4), Doricsák (3), Szeibert A., Karlik, Tarnóczki, Halupka, Krasnyánszki

   

  Share this