• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 8. forduló Táborfalva - Dabas-Gyón II. 2-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Dabas-Gyón II. csapata vendégszerepelt nálunk az elmúlt vasárnapon, ahhoz, hogy az élmezőnyben maradjunk, nyerni kellett.

  Jó formában futballoztunk az előző hétvégén Dunavarsányban, így joggal reménykedtem a jó szereplésben. Sajnos nem sejtettem, hogy néhány játékos nem úgy készült a mérkőzésre, ahogy az minimálisan elvárható, így utólag borítékolható volt a gyengébb szereplés.

  Ehhez képest jól kezdtünk, a huszadik percben megszereztük a vezetést Bagyinszki Lóránt révén. Sajnos a mezőnyben nagyon pontatlanok voltunk, látszott az erőlködés néhány játékoson, nem sikerült újabb gólt szereznünk.

  A második félidőben három perc alatt megfordította az ellenfél a mérkőzést, még nagyobb lett rajtunk a nyomás, amely görcsös játékot hozott. Cserékkel próbáltam élénkíteni a játékunkon, de nem akart összejönni az egyenlítés.

  A végén a hosszú sérüléséből visszatérő Doricsák István is beállt, majd rá három percre kiegyenlített Volentér Dávid passzából. Sajnos elhullajtottunk kettő pontot, ami később még hiányozhat. A "Szombat Esti Gáz" szereplői megfutották a méltó büntetésüket.

  Táborfalva - Dabas-Gyón II. 2-2
  Táborfalva: Máté - Deák, Vajda (Keserű), Szabó (Szőrös) (Szeibert Z.) - Karlik (Doricsák), Lambisi (Szénási), Halupka, Bán, Szeibert A.  - Bagyinszki, Volentér
  gólok: Bagyinszki, Doricsák

  Share this