• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 7. forduló Dunavarsány - Táborfalva 0-2

  Tisztelt Szurkolók!

  Nehéz mérkőzés várt ránk, hiszen az eddig 100%-os Dunavarsány csapatához utaztunk, nehezítette a dolgunkat, hogy csak egy csere állt rendelkezésemre.

  A mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy visszaállunk a felezőig, nem hagyunk nekik területet, ebből próbálunk kontrákkal veszélyeztetni. Tervem bevált, ugyanis az ellenfél nem tudott mit kezdeni a leszűkített játéktérrel, csak felívelésekkel próbálkoztak, azokat a védelmünk – akik ezen a napon kiválóan teljesítettek – hatástalanította. Elöl volt néhány ígéretes támadásunk, amiből egyet Volentér Dávid passzából Bagyinszki Lóránt gólra váltott. Ez még nagyobb koncentrációra ösztönzött minket, kezdett mindenkiben érlelődni, hogy ma innen pontot vagy pontokat vihetünk haza.

  A második félidőben tovább folytattuk a biztonsági játékunkat, az ellenfél ezt nehezen viselte, időnként durva szabálytalanságokkal aprítottak minket. A hajrában végleg megpecsételtük a sorsukat, Karlik Martin kiharcolt egy büntetőt, amit Szénási (Puma) Pali értékesített. A végére azért kijutott az ellenfélnek egy kiállítás, veszíteni tudni kell.

  Ezen a szombaton az egész csapat maximálisan odatette magát, gratulálok nekik, bebizonyították, hogy van keresnivalónk az élmezőnyben. Bízom benne, hogy megmarad ez a lendület és tovább üldözhetjük az előttünk állókat.

  Dunavarsány - Táborfalva 0-2
  Táborfalva: Máté - Deák, Vajda, Szabó - Karlik, Lambisi, Halupka (Szénási), Bán, Szeibert A.  - Bagyinszki, Volentér
  gólok: Bagyinszki, Szénási

  Share this