• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 6. forduló Inárcs - Táborfalva 0-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Inárcson vendégszerepeltünk a hétvégén, ahol Falunap és sok néző várt minket, ráadásul volt törlesztenivalónk a tavaszi hazai verségünk miatt.

  A mérkőzés elején nehezen kaptuk el a fonalat, sok hibával játszottunk, az első negyedórában jobbára mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést. Ahogy magunkra találtunk volt egy-két ígéretes megmozdulásunk, majd a 23. pecben Lambisi Cristian egyéni akciója után Volentér Dávid góljával megszereztük a vezetést. Ezután bátrabban és pontosabban futballoztunk, de már gól nem esett a félidőig.

  A második játékrészben többet kezdeményeztünk, de a megnyugtató második gól csak nem akart megszületni, pedig volt rá alkalmunk bőven. A 67. percben emberelőnybe kerültünk egy kiállítás miatt, ami szintén a mi malmunkra hajtotta a vizet. Az utolsó percekben az ellenfelünk mindent egy lapra feltéve támadott, beszorítottak minket, de az eredmény már nem változott, fontos pontokat szereztünk, gratulálok a csapatnak.

  Inárcs - Táborfalva 0-1
  Táborfalva: Máté - Deák, Vajda, Szabó (Keserű) - Karlik, Lambisi (Revák), Halupka, Bán, Szeibert A.  - Bagyinszki (Tarnóczki), Volentér
  gólok: Volentér

  Share this