• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • 5. forduló Vasad - Táborfalva 4-3

  Tisztelt Szurkolók!

  Ezen az esős vasárnapon Vasadon vendégszerepeltünk, ahol nem mindig termett babér a csapatunknak, ráadásul volt néhány hiányzó emberünk is.

  Az első percekben nem igazán találtuk a helyünket, sokat hibáztunk hátul, elöl veszélytelenül futballoztunk, keveset volt nálunk a labda. Sajnos már az elején hátrányba kerültünk, amelyet az első negyedóra után egy második sárgalapos buta kiállítással csak fokoztunk. A sokk hatása alatt rúgott még egyet az ellenfelünk, de erre gyorsan válaszolva egyre csökkentettük a hátrányunkat, amely a félidő végére újra kettőre növelte Vasad csapata.

  A második játékrészben újra közelebb kerülhettünk volna ellenfelünkhöz, de a kapu előtt pontatlanok voltunk. A cseréknek köszönhetően stabilizáltuk valamelyest a játékunkat, de sajnos megkaptuk a negyedik gólunkat is. Nem sokkal később végre sikerült gyors egymásutánban két gólt szereznünk. Közel 75 percet játszottunk emberhátrányban, mégis az utolsó tíz percben teljesen beszorítottuk a Vasadot, érett az egyenlítés, de sajnos a ráadás perceiben hatalmas ziccert hibáztunk, ezzel maradt a hazai csapatnál a 3 pont.

  Nagyot küzdöttek a fiúk, kár, hogy bosszantó egyéni hibák miatt elbuktuk ezt a mérkőzést. A kezdő csapat összeállításánál több hibát is vétettem, bár utólag már könnyen okos az ember. Pár embernek össze kell kapnia magát, mert csapatunk nem bírja el, ha néhányan formán kívül játszanak.

  Vasad - Táborfalva 4-3
  Táborfalva: Máté - Deák, Szeibert Z., Szabó (Szőrös) - Karlik, Lambisi (Keserű), Halupka, Bán, Szeibert A.  - Bagyinszki, Tarnóczki (Volentér)
  gólok: Bán, Bagyinszki, Deák

  Share this