• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 22. forduló Érd II. - Táborfalva 0-4

  Tisztelt Szurkolók!

  Az érdi vendégszereplésünknek nagy volt a tétje, ugyanis egy újabb vereséggel lerombolhattuk volna az eddig elért sikereink értékét.

  Sajnos több sérültünk is volt a mérkőzés előtt, akiket pótolni kellett. Az elmúlt hetek felállásán is változtattam, mert a kapu előtt nem voltunk elég hatékonyak, aminek több elvesztett pont lett az eredménye, pedig játékban egyik mérkőzésen sem játszottunk alárendelt szerepet.

  Nehezen lendültünk játékba, sokat hibáztunk a mérkőzés első felében, de szép lassan átvettük a kezdeményezést, aminek egy kiharcolt büntető lett az eredménye. Sajnos ezt nem sikerült értékesíteni, de a lendületünk nem esett vissza, néhány perc múlva sikerült betalálnunk. Ezután tovább támadtunk és egy szép akció végén befejeltük a második gólunkat.

  A második játékrészban elfáradt az ellenfelünk, sorra vezettük a támadásokat, újabb két gólt szereztünk, de ismét kimaradt jó néhány ordító ziccer. Nem vagyok telhetetlen, a három pontért jöttünk, amit sikerült is megszereznünk, ma ez volt a legfontosabb, gratulálok a fiúknak. 

  Ezen a héten vasárnap Tatárszentgyögyre megyünk, ami a télen történtek miatt érdekes találkozónak ígérkezik. Remélem minél többen eljönnek bíztatni a csapatunkat.

  Érd II. - Táborfalva 0-4
  Táborfalva: Keserű - Szeibert Z., Szőrös, Terebes - Szeibert A., Bán, Gombár (Vajda), Bagyinszki, Tarnóczki - Szénási (Halupka), Lambisi C. (Revák)
  gólok: Tarnóczki (2), Szénási, Lambisi C.

  Share this