• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 21. forduló Táborfalva - Bugyi 0-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Ezen a hétvégén a második helyezett Bugyi vendégszerepelt Táborfalván. A mérkőzés előtt elmondtam, amennyiben nem győzünk lemondhatunk a dobogós álmainkról.

  Jól kezdtük a találkozót, tanulva az előző mérkőzésből, többet kezdeményeztünk. Voltak is lehetőségeink, többször a kapujuk elé kerültünk, de ott sorra hibás döntéseket hoztunk, nem koncentráltunk a befejezéseknél. Nem született gól az első félidőben, de féltem, hogy a sok kihagyott helyzet előbb-utóbb megbosszulja magát.

  A második félidőben egy kicsit visszaesett a teljesítményünk, kiegyenlítődött a játék, de továbbra is megvoltak a helyzeteink. Sajnos a félelmem beigazolódott a 80. percben, egy kontra végén megszerezte az ellenfél a vezetést, amellyel a mérkőzést is megnyerte.

  Sajnos nem bírja el a csapatunk azt, hogy sorra elpuskázzuk a helyzeteinket a második helyezett ellen. Néhányan nem bírtak megbírkózni a rájuk nehezedő nyomással, gyenge napot fogtak ki.

  Ezzel a vereséggel a dobogó nagyon távolra került, kisebbfajta csoda kellene a megszerzésére. Most két idegenbeli mérkőzés következik, a vereségeket csak győzelmekkel lehet feledtetni, most ez a feladatunk.

  Táborfalva - Bugyi 0-1
  Táborfalva: Keserű - Deák, Szeibert Z. (Vajda), Szabó (Szőrös) - Szénási (Petrik), Szeibert A., Bán, Terebes (Gombár), Lambisi C. - Bagyinszki, Tarnóczki

  Share this