• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 19. forduló Táborfalva - Kiskunlacháza 8-1

  Tisztelt Szurkolók!

  Egy győztes mérkőzés után könnyű összefoglalót írni, zsinórban a hatodik sikerünk alkalmából ez újra megadatott nekem.

  A forduló előtt a harmadik helyen álló Kiskunlacháza vendégszerepelt Táborfalván. Kiemelten fontos mérkőzés volt ez számunkra, hiszen nem titkolt célunk a dobogó megszerzése, amelynek elengedhetetlen feltétele a riválisok legyőzése.

  A mérkőzés előtt elmondtam a játékosoknak, hogy az eddig elért öt tavaszi győzelmünk mit sem ér, ha ma nem győzünk, fontos lépés lehet ez a kitűzött célunk érdekében.

  Jól kezdtük a mérkőzést, mert már a második percben betaláltunk egy szép akció végén. A gól túlzottan megnyugtatott minket, egy kicsit vesztettünk a koncentrációból, aminek egyenlítés lett a következménye. Szerencsére gyorsan felébredtünk, néhány perc alatt kettőre növeltük a két csapat közötti különbséget. Ettől fogva hatalmas mezőnyfölénybe kerültünk, aminek a félidőben még egy gól lett az eredménye. A szünetben arra bíztattam a játékosokat, hogy folytassák tovább az első félidőben mutatott játékot, ne engedjenek ki, ugyanazzal az akarással futballozzanak.

  A második játékrészben sem változott a játékunk, folyamatosan nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját, amelynek még négy gól lett az eredménye. Úgy gondolom, edzőként, ennél látványosabb, eredményesebb játékot nem kívánhat magának az ember. Minden játékosom 110%-ot nyújtott ezen a délutánon, megérdemelték a sikert, amelyért hétről-hétre dolgoznak. Külön kiemelném Bán Norbert játékát, aki a két gólja és gólpasszai mellett hatalmas mezőnymunkájával kiemelkedett a mezőnyből. Ezen a vasárnapon Táborfalva erődemonstrációt tartott futballból!

  Köszönjük a kilátogató nézőseregnek a bíztatást, reméljük jól szórakoztak. Örömteli számomra, hogy a törzsszurkolók mellett hétről-hétre megjelennek új arcok a lelátón, egyre többen kíváncsiak a csapat játékára. Külön köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik ételt vagy italt biztosítanak a csapatnak.

  A tegnap az ünneplésről szólt, mától a szombati Ócsa elleni rangadóra készülünk.

  Táborfalva - Kiskunlacháza 8-1
  Táborfalva: Keserű - Deák (Vajda), Szeibert Z. (Németh A.), Szabó - Halupka (Lambisi C.), Szeibert A., Bán, Terebes (Gombár), Szénási (Szőrös) - Bagyinszki, Tarnóczki (Petrik)
  gólok: Bán (2), Bagyinszki (2), Petrik (2), Deák, Szénási

  Share this