• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • 18. forduló Újhartyán II. - Táborfalva 0-11

  Tisztelt Szurkolók!

  Ezen a szombaton Újhartyán II. csapata fogadott minket. A "fogadott", az kicsit irónikus, mert nem volt szabad öltözőnk, lévén, hogy ifi mérkőzés volt előttünk, senki nem tudta megmondani hol öltözzünk át, így hát a szabad ég alatt váltottunk szerelést.

  Az utolsó helyezett csapat elleni mérkőzést nem vettük félvállról, két hete legyőzték hazai pályán az akkori első Bugyi csapatát, ez mindenképpen óvatosságra intett bennünket. A kezdő sípszó után mi kezdeményeztünk, próbáltunk gyorsan gólt szerezni, ami a 7. percben sikerült is. Ez megnyugtattott minket, folyamatosan támadtunk, sajnos az ellenfélre ellenkezőleg hatott, állandóan rugdosódtak, durvaságokkal tördelték a játékot. Ennek köszönhetően Szénási Palit kétszer letaglózták a 16-oson belül, aminek mindkétszer büntető lett az eredménye és második után már nem tudta folytatni a játékot. Bagyinszki Lóránt a félidőben kényszerült cserére, Halupka Gergő egy korábbi durva belépő következményeként később szintén le kellett cserléni. A félidőben már öt góllal vezettünk, melynek tudatában nehéz felpörgetni a játékosokat a második játékrészre. Folyamtosan fenn állt a sérülés veszélye, ráadásul az "edzőjük" vállalhatatlan stílusban viselkedett addig, amíg el nem küldték a kispadtól.

  A második félidőben rúgtunk még hat gólt, amellyel nagy arányú győzelmet sikerült elérni. Az csak a héten derül ki, mennyi "áldozatot" szedett az újhartyáni "kirándulás".

  Újhartyán II. - Táborfalva 0-11
  Táborfalva: Keserű - Németh A. (Vajda), Szeibert Z., Szabó (Szőrös) - Halupka (Lambizi J.), Szeibert A., Bán, Terebes (Gombár), Szénási (Lambisi C.) - Bagyinszki (Petrik), Tarnóczki
  gólok: Bán (4), Bagyinszki (3), Tarnóczki (2), Lambisi C, öngól
   

  Share this