• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Edzőmérkőzések 3.

  Tisztelt Szurkolók!

  Az elmúlt héten lejátszottuk az utolsó edzőmérkőzéseinket, amelyeken az alábbi eredmények születtek.

  Hétközben a megyei II. osztályú Hernádon vendégeskedtünk, ahova a sok sérült és szolgálatban lévő miatt vékony létszámmal utaztunk. Voltak jó periódusaink a mérkőzésen, sok helyzetet dolgozott ki mindkét csapat, de sajnos ezekből keveset értékesítettünk, szerencsére az ellenfelünk is. Igazságos döntetlen született.

  Hernád - Táborfalva 3-3
  gólok: Petrik (2), Revák

  Szombaton Dánszentmiklós csapata látogatott hozzánk, aki szintén a megyei III. osztályban szerepel, csak a keleti csoportban. Helyenként látványos, szórakoztató játékkal és szép gólokkal múltuk felül az ellenfelünket, nem volt egy "súlycsoportban" a két csapat, ennél a bajnokságban nehezebb meccsekre számítunk.

  Táborfalva - Dánszentmiklós 9-0

  Vasárnap a megyei II. osztályú Kakucs utazott hozzánk vendégjátékra. A jó erőkből álló ellenfeléllel szemben az első félórában uraltuk a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, de sajnos ezután visszaesett a játékunk, több gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek. Sajnos vereség lett a vége, amely várható volt, hiszen 24 órán belül ez már a második mérkőzés volt a lábakban.

  Táborfalva - Kakucs 3-5
  gólok: Bagyinszki, Németh A., Tarnóczki

  Az átigazolási időszak végére is sikerült bővíteni a keretünket. Lambisi Jánost Pusztavacsról-,  Németh Zsoltot Lajosmizséről igazoltuk le, mindketten Felsőlajosi lakosok. Megfelelő létszámmal és minőséggel várhatjuk a szezon kezdetét, amelyre reméljük a sérültjeink is felépülnek.

  Share this