• Kids autism treatment
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Лечение заболеваний глаз стволовыми клетками
 • Edzőmérkőzések

  Tisztelt Szurkolók!

  Az előző cikkhez képest, újabb változások vannak a keretben. Sajnos Balogh László mégsem folytatja nálunk, játékos-edző lesz Hernádon, sok sikert kívánunk neki. Leigazoltuk Vajda Bélát, akit már táborfalvinak tekinthetünk, itt lakik falunkban, Máté Attila - az ifjúsági csapat edzője - játékosként segíti csapatunkat.

  Első edzőmérkőzésünket az újlengyeli ifjúsági csapattal játszottuk, felhozó mérkőzésnek tökéletes volt, lévén hogy akkor léptünk először szabad levegőn pályára. Az edzőpálya korszerűsítése miatt leszűkült a mozgásterünk, kénytelenek vagyunk a teremben edzeni, ami jelentősen eltér a füves/műfüves környezettől. A mérkőzésről messzemenő következtetéseket kár lenne levonni, könnyed, felszabadult, ráhangolodás volt a célja, amely sikerült is.

  Újlengyel IFI - Táborfalva 2-6
  gólok: Szénási (3), Bán, Petrik, Bagyinszki

  A következő mérkőzésünket a Dabas II. csapatával játszottuk, akik a megyei II. osztályban szerepelnek. Jó iramban kezdtük a mérkőzést, nagy lelkesedéssel játszott mindenki. Kézben tartottuk az irányíást, bár időnként megingott a védekezésünk, de szerencsére kapusaink több bravúrt is bemutattak a mérkőzés során, amellyel megoldották a problémáinkat. Néhány játékosunk átlagon felül teljesített, a többiek hozták az elvárhatót.

  Dabas II. - Táborfalva 1-3
  gólok: Bagyinszki, Bán, Tarnóczki

  Ma este 18.30-kor Kakucs csapatával mérkőzünk, majd vasárnap 13.00-kor Albertirsa jön hozzánk. Minden kedves szurkolót sok szeretettel várunk.

  üdvözlettel: Polyák Csaba

  Share this