Kapcsolat

Táborfalva KSE

2381 Táborfalva,

Kőrösi út 120.

Adószám:19831260-1-13

Tel: 70/320-48-61

Eseménynaptár

« április 2015 »
hkszecspszov
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Navigáció

Belépés

Időjárás

22. forduló Hernád - Táborfalva 1-2

Tisztelt Szurkolók!

Szombaton Hernádon vendégszerepeltünk, ősszel szoros mérkőzésen győztünk, most is kiélezett csatára volt kilátás.

Jól indult számunkra a találkozó, pár perc leforgása alatt kétszer is a kapufán csattant Volentér Dávid lövései. Negyedóra elteltével sajnos a játékvezetői hármas a középpontba akart kerülni, ugyanis kiállította az egyik védőnket egy olyan szituációban, ahol egyértelműen csak sárga lap volt indokolt, ezzel nagyon nehéz helyzetbe hozott minket. Ezután keveset volt nálunk a labda, jobbára mezőnyben folyt a játék, egészen a félidő hajrájáig, amikor a sporik újfent ámokfutást rendeztek. Egy vonal melletti szabálytalanság után egy kis kakaskodás alakult ki, már lecsengett a dolog, erre a játékvezető mindkét felet kiállította. Nem tudom, miért kell egy ilyen mérkőzésen főszereplővé válni, küzdelmes, de egyáltalán nem durva mérkőzés volt addig. A félidőt már kihúztuk gól nélkül.

Sajnos alig kezdődött el a második játékrész, egy eladott labda után a hazai csapat megszerezte a vezetést. Létszámhátrányban sem adtuk fel a támadásokat, hat perc múlva Jaksi Gergely kiegyenlítette a mérkőzést, örülünk, hogy ő a mi csapatunkban van. Érezhető volt, hogy lesz még fordulat, bennünk volt a potenciál még így is. Hátul jól zártunk, kevés lehetőséget engedtünk a Hernádnak. Bő negyedórával a vége előtt beküldtem Revák "Sziszi" Sanyit, tegyen valamit hozzá a rutinjával. Jó az "öreg" a háznál, mert egy percre rá egy szabadrúgás után elé pattant a labda a tizenhatos előtt, igazított egyet, majd egy lövő csellel elfektette a védőjét, majd a következőt is elfektette a második lövő csellel, tovább tolta, majd ballal becenterezte, ahol Deák Feca érkezett és már vezettünk is. Óriási öröm volt a lelátón, a játékosok meg nagy kupacban ünnepelték a gólt, jó érzés volt látni. A maradék időt már kibekkeltük, így begyűjtöttük a három pontot. 

Gratulálok a fiúknak, hetvenöt percet emberhátrányban játszottunk a nagy melegben, mindenki kitette szívét-lelkét a sikerért, igazi csapatmunka volt. Köszönjük a lelkes szurkolóinknak, hogy elkísértek minket, ismét örömet tudtunk nekik szerezni. 

Hernád - Táborfalva 1-2

Táborfalva: Máté – Keserű, Deák, Szeibert – Lambisi, Jaksi (Polyák), Veszelszki, Terebes (Revák), Szabó – Szénási (Dr. Béres), Volentér

gólok: Jaksi, Deák

Hajrá Falva!

Share this

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 8 vendég van a webhelyen.

Látogatók száma